Translate

zondag 15 december 2019

Succesboek ‘Antarctica – De Belgen op de pool’ Perfect eindejaarscadeau!


Ooit al op Brabant of Anvers Island op Antarctica gestaan, of door het Lemairekanaal gevaren? Willen weten waar al deze namen vandaan komen en hoe de carrière van ontdekkingsreiziger Roald Amundsen begon? Bestel dan nu dè referentie voor een cruise naar het Antarctisch Schiereiland.

‘Antarctica – De Belgen op de pool (Sastrugi Books)’. Het succesvolle non-fictie boek van reisjournalist en Zuidpoolgids Johan Lambrechts vertelt het avontuurlijke, fenomenale verhaal van de eerste overwintering op de Zuidpool 120 jaar geleden, door Adrien de Gerlache en het legendarische schip Belgica, met onder meer Roald Amundsen en Frederick Cook aan boord. Aangevuld met een rijkelijk geïllustreerd hoofdstuk over de verovering van de Zuidpool door Amundsen en zijn bezoek aan Antwerpen in 1912. Daarnaast is er ook aandacht voor het nieuwe Prinses Elisabeth-onderzoeksstation. Met prachtige kleurenfoto’s van reisfotografe Hilde Vander Linden.
Een must voor elke Antarctica-liefhebber of voor wie van plan is een cruise naar het Antarctisch Schiereiland te ondernemen!

‘Antarctica – De Belgen op de pool’ (Sastrugi Books) kost € 24,95 en is online verkrijgbaar via bol.com, ako.nl, standaardboekhandel.be en elke andere boekhandel in Vlaanderen en Nederland. ISBN: 978 90 81 8335 09 - € 24,95