Translate

zondag 8 december 2019

Antarctica Expedities (Update)

Geoff Wilson "Longest Journey" Antarctica Expeditie

Geoff Wilson voert een solo expeditie uit op Antarctica. Hij is vertrokken bij het Novolaskaya Station en zal via de Zuidpool, langs Vostok Station naar Casey station trekken. De expeditie is 5200 kilometer. Je kan deze expeditie volgen op de website en de blog.

Website: Geoff Wilson The Longest Journey

Website: Geoff Wilson's Longest Journey supporting the McGrath Foundation

Blog: Geoff Wilson's Longest Journey

Wendy Searle Naar De Zuidpool: "Southpole2020"

Wendy Searle gaat een poging doen om het vrouwen snelheidsrecord Hercules Inlet - Zuidpool te verbreken. Dat record staat nu op naam van Johanna Davidson die 39 dagen deed over de 700 mijl. Wendy Searle is 12 dagen onderweg.

Website: Southpole2020

Blog: Southpole2020 News

Jenny Davis Naar De Zuidpool

Vorig jaar is Jenny Davis moeten stoppen na 22 dagen expeditie op weg naar de Zuidpool wegens medische redenen. Dit jaar probeert ze het opnieuw. Ondertussen is Jenny Davis 11 dagen onderweg.

Website: Solo Southpole

Website: Jenny Davis on Instagram

"The Last 300":

Robert Swan en zijn team, Kyle O’Donoghue, Johanna Davidsson en Kathinka Gyllenhammar zullen 300 mijl naar de Zuidpool trekken. De expeditie is 7 dagen onderweg en er zijn zo'n 38 mijl afgelegd.

Website: The Last 300

Mollie Hughes:

De 29-jarige Mollie Hughes doet een poging om solo vanop de Ronne IJsplaat naar de Zuidpool te trekken. Als het lukt, is ze de jongste vrouw die solo (op eigen kracht en zonder hulp van buitenaf) de Zuidpool bereikt.

Website: South Pole Expedition 2019

"Not bad for a girl":

Anja Blacha doet een poging om de Zuidpool solo te bereiken. Deze expeditie gaat over 1400 kilometer en is voornamelijk te volgen op Instagram. Deze expeditie is zo'n 3 weken onderweg waarin zo'n 325 kilometer is afgelegd.

Website/Instagram: Anja Blacha on instagram

Website: Not bad for a girl

"90 degrees south solo":

Neil hunter gaat solo van Hercules Inlet naar de Zuidpool. Hij gaat er tussen de 45 en 50 dagen over doen. Je kan hem volgen op de website.

Website: 90 degrees south solo

"90 Degrees South Solo":

Jacek Libucha doet een poging om solo van hercules Inlet naar de Zuidpool te trekken. De expeditie loopt over zo'n 1150 kilometer en zal zo'n 55 dagen duren. Deze expeditie is 11 dagen onderweg. 81°ZB is overschreden.

Website: Libucha to South Pole

Blog: 90 Degrees South Solo