Translate

donderdag 3 februari 2011

Arctica: Win Een Expeditie Cruise Naar De Noordpool Voor Twee Ter Waarde Van 54000 Dollar (Update)

Sinds 1991 organiseert Quark Expeditions expeditie cruises naar de Noordpool. In 2011 viert Quark Expeditions 20 jaar Noordpool cruises. Om dat te vieren geeft Quark Expeditions een expeditie cruise voor twee personen weg ter waarde van 54000 dollar.
Wat moet je doen om te winnen? Je moet je gewoon inschrijven op de website, de regels lezen en een verhaal schrijven over waarom jij die reis verdient en dan zoveel mogelijk mensen op jou laten stemmen. De wedstrijd is toegankelijk voor iedereen, waar je ook woont in de wereld. Degene die de meeste stemmen heeft, wint deze unieke reis en wordt tevens de officiële blogger van de reis. Ondertussen zijn er al heel wat mensen ingeschreven dus de concurrentie wordt groter. De wedstrijd is op 1 december 2010 begonnen en wordt op 15 februari 2011 afgesloten. het kan dus nog, maar je moet wel snel zijn.
De expeditie cruise op de nucleaire ijsbreker loopt van 23 juni 2011 tot 7 juli 2011. De Noordpool wordt bereikt na 4 tot 8 dagen naar gelang het weer en de toestand van het ijs.


Webiste: Blog Your Way To The North Pole


Webiste: Quark Expeditions