Translate

zaterdag 11 januari 2020

Antarctica Expedities (Update)

Antarctica Expedities Geslaagd

Geoff Wilson "Longest Journey" Antarctica Expeditie: Geslaagd

Geoff Wilson is erin geslaagd een solo expeditie uit te voeren op Antarctica waarbij hij het record heeft gebroken van langste solo expeditie op Antarctica. Er werd ook gebruik gemaakt van een kite. Je kan deze expeditie herbeleven op de website en de blog.

Website: Geoff Wilson The Longest Journey

Blog: Geoff Wilson's Longest Journey

Jenny Davis Naar De Zuidpool: Geslaagd

Vorig jaar is Jenny Davis moeten stoppen na 22 dagen expeditie op weg naar de Zuidpool wegens medische redenen. Dit jaar is Jenny Davis er wel in geslaagd de Zuidpool te bereiken. Ze heeft daarvoor 43 dagen nodig gehad.

Website: Solo Southpole

Website: Jenny Davis on Instagram

Tracker: Jenny Davis

Mollie Hughes: Geslaagd

De 29-jarige Mollie Hughes is erin geslaagd om solo vanop de Ronne IJsplaat naar de Zuidpool te trekken. Ze is nu de jongste vrouw die solo (op eigen kracht en zonder hulp van buitenaf) de Zuidpool bereikt. De expeditie heeft zo'n 58 dagen geduurd.

Website: South Pole Expedition 2019

"Not bad for a girl": Geslaagd

Anja Blacha is er ook in geslaagd om de Zuidpool solo te bereiken. Deze expeditie ging over 1400 kilometer en was voornamelijk te volgen op Instagram. De expeditie van Anja Blacha was op 13 november vertrokken.

Website/Instagram: Anja Blacha on instagram

Website: Not bad for a girl

"Libucha South Solo": Geslaagd

Jacek Libucha is erin geslaagd om solo van Hercules Inlet naar de Zuidpool te trekken. De expeditie liep over zo'n 1141 kilometer en heeft iets meer dan 53 dagen geduurd.

Website: Libucha to South Pole

Antarctica Expedities Nog Lopende

"The Last 300":

Het team met Kyle O’Donoghue, Johanna Davidsson en Kathinka Gyllenhammar trekt verder naar de Zuidpool. Ondertussen heeft het "last degree team" zich bij de expeditie gevoegd. De expeditie is 40 dagen onderweg en er zijn zo'n 270 mijl afgelegd en nog 30 mijl te gaan.

Website: The Last 300

"90 degrees south solo":

Neil hunter gaat solo van Hercules Inlet naar de Zuidpool. Hij gaat er tussen de 45 en 50 dagen over doen. Deze expeditie is zo'n 45 dagen onderweg en is de 88°ZB voorbij. Je kan de expeditie van Neil Hunter volgen op de website en op de blog.

Website: 90 degrees south solo

Blog: 90 degrees south solo blog