Translate

woensdag 26 december 2018

Zuidpoolexpedities Lou Rudd (Solo) - Colin O'Brady (Solo) - Jenny Davis (Solo) - Mathieu Tordeur (Solo) (Update)

Spirit Of Endurance


Lou Rudd is een poging aan het doen om als eerste solo (op eigen kracht en zonder hulp) Antarctica over te steken. Op 14 december is Lou Rudd op de Zuidpool aangekomen. Daarmee is de expeditie nog niet voltooid. Lou Rudd is begonnen aan het tweede deel, de oversteek van Antarctica verder zetten. De expeditie is zo'n 53 dagen onderweg. Je kan deze expeditie volgen op de website Spirit Of Endurance.

Website: Spirit Of Endurance.

Website: Lou Rudd

Blog: Spirit Of Endurance BlogThe Impossible First


Ook Colin O'Brady is een poging aan het doen om als eerste solo (op eigen kracht en zonder hulp) Antarctica over te steken. Collin O'Brady heeft de zuidpool bereikt op 12 december 2018, na 40 dagen expeditie. De expeditie gaat nog door, want het doel is Antarctica over te steken. Deze expeditie is zo'n 54 dagen onderweg. Je kan deze expeditie volgen op de website The Impossible First en op Instagram.

Website: The Impossible First

Instagram: Colin O'Brady on InstagramJenny Davis Solo to the South Pole


Jenny Davis is begonnen aan een solo (op eigen kracht en zonder hulp) expeditie van Hercules Inlet naar de Zuidpool. Op 5 december 2018 bereikte ze al het hoogste punt op Antarctica: Mount Vinson. Je kan de expeditie solo naar de Zuidpool van Jenny Davis volgen op de website, blog en Instagram. De expeditie is 11 dagen onderweg.

Website: Jenny Davis Solo South Pole

Blog: Jenny Davis Blog

Instagram: Jenny Davis on InstagramZuidpoolexpeditie Mathieu Tordeur "Objectif Pôle Sud"


Mathieu Tordeur is bezig aan een solo (op eigen kracht en zonder hulp) expeditie van Hercules Inlet naar de Zuidpool. Hij wil over de 1150km 50 dagen doen. Deze expeditie is 32 dagen onderweg.
Gisteren had Mathieu Tordeur 600 kilometer afgeleg en is daarmee over de helft van zijn expeditie. Er moet nog zo'n 530 kilometer worden afgelegd.
Je kan deze expeditie volgen op de website en op Instagram.

Website: Objectif Pôle Sud

Instagram: Mathieu Tordeur op Instagram