Translate

dinsdag 16 november 2010

Antarctica: Unieke Nederlandstalige Begeleide Groepsreis




Persbericht

UNIEKE NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDE GROEPSREIS NAAR ANTARCTICA

100 jaar na Roald Amundsen



In december 2011 is het 100 jaar geleden dat Roald Amundsen als eerste mens ooit op de geografische Zuidpool stond. Een prestatie die enkel aan heroïsche explorators is voorbehouden, maar het prachtige Antarctische Schiereiland is gelukkig wél voor avontuurlijk aangelegde reizigers weggelegd.

In samenwerking met reisorganisatie Exclusive Voyages & Expeditions 
begeleidt reisauteur Johan Lambrechts '(Antarctica - Het verhaal van de Belgen op de pool') in januari 2012 een exclusieve expeditiecruise naar het Antarctisch Schiereiland.


Naast een weergaloze en onvergetelijke reiservaring in de grootste wildernis ter wereld worden deelnemers verwend met unieke Nederlandstalige privé-lezingen over onder meer Roald Amundsen, het rijke dierenleven op Antarctica, de gevolgen van de klimaatverandering en natuurlijk over onze landgenoot Adrien de Gerlache, in het kielzog van wiens Belgica het expeditieschip de m/v Marina Svetaeva vaart.

Van 24/1/2012 tot 7/2/2012, vanaf  € 7.495 p.p.. Voor een brochure kunt u terecht bij elke reisagent of op www.xvx.be (zie ‘Begeleide groepsreis Antarctica 2012’).

Als smaakmaker kunt u de komende maanden ook een van de Antarctica-lezingen bijwonen die Johan Lambrechts geeft ter gelegenheid van de 100-jarige verovering van de Zuidpool. Te bekijken in culturele centra en bibliotheken in heel Vlaanderen, agenda en locaties vindt u op poolgebieden.blogspot.com